Hotelul Bucovina este o locaţie vizitată de mii de turişti în fiecare an, datorită oportunităţilor şi preţurilor scăzute ce le oferă clienţilor săi. La noi beneficiezi de un spaţiu generos, wi-fi gratuit şi de posibilitatea de a servi preparate unice, specifice locaţiei noastre, datorită faptului că, la baza hotelului se afla o cafenea şi un restaurant. Fie că vreți să serviti masa şi sunteți în grabă sau doriti să vă relaxați savurând preparate alese, meniurile acestor două locaţii vă vor satisface orice dorinţă şi nevoie. După un drum lung și extenuant, primul lucru la care te gândești este un duș fierbinte și un pat moale unde să te relaxezi și să te reîncarci cu energie. La noi găsești exact ceea ce-ți trebuie pentru a fi complet.

Hotelul Bucovina Severin are o tradiţie impresionantă de peste 30 de ani în domeniul furnizării serviciilor de cazare în Suceava.

De-a lungul existenţei noastre, am reuşit să ne ridicăm de fiecare dată la nivelul exigenţelor vizitatorilor noştri. Fie că au fost înalte delegaţii politice interne şi internaţionale, fie că au fost simpli turişti, cu toţii au plecat mulţumiţi de serviciile de cazare şi de restaurant oferite, mulţi revenind cu plăcere.

Hotelul Bucovina Severin Suceava se oferă nu doar ca un minunat loc de popas ci şi ca un ambient ideal pentru conferinţe, simpozioane, întâlniri de afaceri sau reuniuni culturale.

În cel mai scurt timp, hotelul va intra În renovare, dorindu-se o reabilitare completă.

HOTEL BUCOVINA  (+4) 0230 520 250

Bulevardul Ana Ipătescu nr. 5,
Suceava 720042 – România
Telefon / Fax (+4) 0230 520 250

După renovarea restaurantului şi a cafenelei, din 2014, au început lucrările de modernizare a hotelului. În scurt timp clienţii noştri se vor bucura de noi servicii şi activităţi în cadrul acestei locaţii.

Icon-ul reprezentativ (coroana) simbolizează demnitate, responsabilitate şi independentă.

După un drum lung și extenuant, primul lucru la care te gândești este un duș fierbinte și un pat moale unde să te relaxezi și să te reîncarci cu energie. La noi găsești exact ceea ce-ți trebuie pentru a fi complet.

Despre personal

            Aici, veți întâlni un staff amabil cu experiență vastă în domeniu ce urmărește ca nevoile clienților noștri să fie atent satisfăcute.

Despre împrejurimi

Fiind situat în centrul oraşului Suceava, pe artera principală, aveţi posibilitatea de a ajunge în scurt timp la cele mai interesante destinaţii turistice din zonă cum ar fi Cetatea de Scaun a Sucevei sau diverse mănăstiri. De asemenea, hotelul Bucovina se afla la o distanta de 10 minute de Iulius Mall si la 20 de minute de Aeroportul „Stefan cel Mare” Suceava. Un alt atu deosebit de important, este acela că, la baza hotelului se află sediul principal al firmei de transport naţional şi internaţional EuroFratello.

Localizare

Amplasamentul are o valoare deosebită, hotelul găsindu-se într-o zonă intens populată, pe artera principală a municipiului reşedinţă de judeţ, în vecinătatea principalelor obiective turistice (Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava, Cetatea de Scaun, Hanul Domnesc) şi administrative (Prefectura, Trezoreria, Primăria) ale Sucevei.

Capacitate şi servicii

Capacitatea totala de cazare este formată din 116 camere, totalizând un număr de 223 de locuri. In acest moment,  Cameră single: un pat de o persoană, dulap, cuier, noptiere cu veioze, TV, baie cu duş/cadă – tarife începând de la 70 lei. Cameră double: două paturi de o persoană, dulap, cuier, noptiere cu veioze, TV, baie cu duş și cadă – tarife începând de la 70 lei. Cameră matrimonială: un pat de două persoane, dulap, cuier, noptiere cu veioze, TV, baie cu duş/cadă – tarife începând de la 100 lei. Apartament cu două camere: un pat de două persoane, noptiere cu veioze, fotolii, TV, colţar de șase persoane, frigider, baie cu cadă – tarife începând de la 126 lei.

Servicii fără plată: acces Internet wireless, folosirea aparatelor electrice (uscător de păr, fier de călcat), păstrarea obiectelor de valoare şi a sumelor de bani în seif-ul hotelului, parcarea automobilelor și autocarelor, furnizarea de informaţii și serviciul de trezire.