Hotelul Bucovina Severin are o tradiţie impresionantă de peste 30 de ani în domeniul furnizării serviciilor de cazare în Suceava, clasandu-se in top-ul categoriei de segment raportat la calitate – pret, atributul forte ce sustine idealul de ospitalitate zonala.

Hotelul Bucovina Suceava ofera cazare  turiştilor la cele mai bune preţuri raportate la segmentul de piata actual. La Hotel Bucovina Suceava beneficiezi de un spaţiu generos, wi-fi gratuit, parcare gratuita, bistro si restaurant Bucovina cu preparate unice, traditionale, retete proprii si meniu multi cuisine. Restaurantul Bucovina situat la parterul Hotelului invita oaspetii la experiente culinare de fine dinning, De asemenea, Bistro Bar Terasa Kaffeehaus adauga rafinament, eleganta si relaxare sederii turistilor intr-o structura completa ce deserveste orice dorinţă şi nevoie oaspetilor sai. Hotelul Bucovina Suceava ofera toate serviciile si conditiile de cazare comfortabila pentru categoria hoteliera cu plus valoare in reusita vacantelor business, culturale, pelerinaje, de relaxare, tratamente medicale si de estetica.

Pe parcursul anilor, staff-ul Hotelului Bucovina a oferit si demonstrat oaspetilor sai profesionalism, gentilete, amabilitate captand recenzii pozitive chiar si de la cei mai exigenţi turisti.

Hotelul Bucovina Severin Suceava oferă un minunat cadru turistic, loc de popas si un ambient ideal pentru conferinţe, simpozioane, întâlniri de afaceri sau reuniuni culturale.

Reabilitarea completă a Hotelului Bucovina Suceava este un proiect in curs de desfasurare, oaspetii nostrii beneficiind deja de renovarea Restaurantului amplasat la parterul hotelului, etajele superioare cu destinatie business offices.

HOTEL BUCOVINA  (+4) 0230 520 250

Bulevardul Ana Ipătescu nr. 5,
Suceava 720042 – România
Telefon / Fax (+4) 0230 520 250

In 2014 au început lucrările de modernizare ale restaurantului,  bistro bar terasa  hotelului, finalizate in stil ultra modern, futurist cu elemente decorative special concepute sa ofere oaspetilor un ambient festiv memorabil prin cromatica si design.

Icon-ul reprezentativ (coroana) simbolizează demnitate, responsabilitate şi independentă.

Experienta vacantei ideale in Bucovina Hotel inspirata de istorie, cultura, arta culinara si traditionala a zonei, ne plaseaza in preferintele turistilor de pe teritoriul national si international. 

Echipa Hotel Bucovina

Hotel Bucovina se remarca prin echipa de specialisti  cu inalta calificare si expertiza in turism, experienta vastă dobandita de peste 30 ani, profesionalism, amabilitate, promtitudine la cererile si nevoile oaspetilor nostri, vorbitori a limbilor de circulatie internationala : engleza, franceza, italiana.

Despre împrejurimi

Amplasarea Hotelului Bucovina în centrul oraşului Suceava, pe artera principală, permite accesul în scurt timp la cele mai interesante destinaţii turistice din zonă cum ar fi: Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul de Istorie, Hanul Domnesc, Biserici si Mănăstiri unice cu picturi murale renumite, chiar inscrise in patrimoniul de Stat si UNESCO. Hotelul Bucovina se afla la o distanta de 10 minute de Iulius Mall si la 20 de minute de Aeroportul  „Stefan cel Mare” Suceava. Servicii aditionale de transport national si international sunt oferite de Compania EuroFratello, cu sediul in incinta Hotelului Bucovina Suceava.

Localizare

Amplasamentul are o valoare deosebită, Hotel Bucovina situandu-se într-o zonă intens populată, pe artera principală a municipiului reşedinţă de judeţ, în vecinătatea principalelor obiective turistice (Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava, Cetatea de Scaun, Hanul Domnesc) şi administrative (Prefectura, Trezoreria, Primăria) ale Sucevei.

Hotel Bucovina Suceva se afla la 9 km distanta de Aeroportul International Suceava.

Panoramica incantatoare ce surprinde imagini feerice si monumente istorice, Cetatea de Scaun Stefan Cel Mare, Muzeul de Istorie, Hanul Domnesc, amplasarea si localizarea Hotelului Bucovina Suceava sunt atu-uri in preferintele turistilor de vacante cultural – istorice.

Hotelul Bucovina Suceava ofera servicii de cazare la cel mai bun pret pe piata hoteliera. Raportul calitate pret este un atribut forte al Hotelului Bucovina Suceava.

Receptia cu program non stop si personal calificat, vorbitori a 3 limbi de circulatie internationala: engleza, franceza, italiana, promtitudinea si profesionalismul contribuie la sederea cat mai placuta a oaspetilor Hotelului Bucovina Suceava.

Restaurantul Bucovina cu meniu variat, à la carte, recent renovat stil ultra modern, futurist si minimalist cu o sala  capacitate de 200 oaspeti, locatia ideala pentru evenimente fiind dotat cu ring de dans, instalatie de sonorizare si cromatica special create pentru a conferi o ambianta unica si memorabila.

Bistro Bar , terasa Kaffeehaus Bucovina completeaza serviciile aditionale sederii intr-un cadru complet.