Hotel Bucovina Suceava este o structura hoteliera recent renovata la parter restaurant, sala evenimente, cafenea bistro bar terasa, etajul 1 Business Center.

Capacitate  cazare  50 camere,  distribuite pe nivelele 2-6.

Tarife / Preturi / Servicii

Preturi accesibile in conformitate cu dotarile categoriei de 2 stele, astfel:

Camera Single: 80 lei

Camera Double: 80 lei

Camera Double Matrimoniala: 100 lei

Camera Double TWIN in regim Single: 80 lei

Camera Triple: 120 lei

Suite: 190 lei

Supliment pat adult: 40 lei

*Tarifele mentionate mai sus nu includ micul dejun.

Pret mic dejun: 18 lei / persoana.

Camerele sunt dotate cu mobilier clasic, dulalp, noptiere cu veioze, cuier, TV, baie privata cada/dus, free Wi Fi, parcare gratuita.

Panoramica incantatoare ce surprinde imagini feerice, monumente istorice, Cetatea de Scaun Stefan Cel Mare, Muzeul de Istorie, Hanul Domnesc, amplasarea si localizarea Hotelului Bucovina Suceava sunt atu-uri in preferintele turistilor de vacante cultural-istorice.

Hotel Bucovina Suceava ofera servicii de cazare la cel mai bun pret pe piata hoteliera. Raportul calitate pret este un atribut forte al Hotelului Bucovina Suceava.

Restaurant Bucovina cu meniu variat, à la carte, recent renovat stil ultra modern, futurist si minimalist cu o sala capacitate de 200 oaspeti, locatia ideala pentru evenimente fiind dotat cu ring de dans, instalatie cu sonorizare si cromatica special create pentru a conferi o ambianta unica si memorabila.

Bistro Bar , terasa Kaffeehaus Bucovina completeaza serviciile aditionale sederii intr-un cadru complet.

Hotel Bucovina Suceava se afla la 9 km distanta de Aeroportul International Suceava.

Staff prietenos și responsabil

Receptia cu program non stop si personal calificat, vorbitori a 3 limbi de circulatie internatioanala: engleza, franceza, italiana, profesionalismul, experienta si gentilețea asigura confortul vacantei ideale la Hotel Bucovina Suceava.

Planifică-ți împreună cu noiNUNTA

Va fi momentul cel mai frumos al vieții tale și avem deosebita plăcere să ne asigurăm că va fi așa, oferindu-ți atât ție, cât și invitaților tăi o amintire pozitivă durabilă la Restaurant Bucovina Suceava.
Mai multe detalii

Suntem pregătiți pentruEVENIMENTE PRIVATE

Când vrei să creezi o impresie bună, să sărbătorești o ocazie specială sau să pregătești o surpriză invitaților, Hotel Restaurant Bucovina este alegerea perfectă pentru că experiența și calitatea serviciilor noastre ne permite să ne adaptăm la toate specificațiile tale.

Mai multe detalii

Îți oferim soluții și înBUSINESS

Pentru conferințe, prezentări de servicii / produse, evenimente de networking deosebit de convingătoare, noi îți recomandăm Restaurant Bucovina sau sala de conferințe Business Center Bucovina.

Mai multe detalii