Hotelul Bucovina este un loc de care mii de turişti profită în fiecare an, datorită oportunităţilor şi preţurilor scăzute pe care le oferim. La noi beneficiezi de un spaţiu generos, wi-fi gratuit şi de a servi preparate unice la cafenea şi la restaurant. Fie că sunteți în căutarea unui hotel în Suceava, sau vreți să vă odihniți și să luați masa ori doriți să vă relaxați savurând preparate alese, personalul cafenelei și al restaurantului nostru vă va satisface orice dorinţă şi nevoie. După un drum lung și extenuant, primul lucru la care te gândești este un duș fierbinte și un pat moale unde să simți că nu ai nici o grijă și să te reîncarci cu energie.

La noi găsești exact acel raport calitate – preț pe care îl cauți la un hotel în Suceava.

După renovarea restaurantului şi a cafenelei, din 2014, au început lucrările de modernizare a hotelului. În scurt timp clienţii noştri se vor bucura de noi servicii şi activităţi în cadrul acestei locaţii.
Pentru noi, primirea voastră călduroasă și asigurarea serviciilor de calitate este foarte importantă și ne asumăm această responsabilitate, sprijinită de experiența noastră în domeniul hotelier ce depășește 30 de ani.

Staff prietenos și responsabil

Dacă sunteți în căutarea unei primiri călduroase, într-un mediu prietenos, ați făcut o alegere excelentă. Aici veți găsi personal hotelier cu experiență vastă în domeniu, iar satisfacerea nevoilor clienților noștri este plăcerea și responsabilitatea tuturor angajaților noștri.

Planifică-ți împreună cu noiNUNTA

Va fi momentul cel mai frumos al vieții tale și avem deosebita plăcere să ne asigurăm că va fi așa, oferindu-ți atât ție, cât și invitaților tăi o amintire pozitivă durabilă.
Mai multe detalii

Suntem pregătiți pentruEVENIMENTE PRIVATE

Când vrei să creezi o impresie bună, să sărbătorești o ocazie specială sau să pregătești o surpriză invitaților, suntem alegerea perfectă pentru că experiența și calitatea serviciilor noastre ne permite să ne adaptăm la toate specificațiile tale.

Mai multe detalii

Îți oferim soluții și înBUSINESS

Pentru conferințe, prezentări de produs, evenimente de networking deosebit de convingătoare, noi îți recomandăm restaurantul sau sala noastră de conferințe.

Mai multe detalii