Restaurant Bucovina

Când vine vorba de alegerea locului în care organizezi un eveniment, fie că e unul corporate sau de familie,  avem de făcut o alegere dificilă,  din cauza diversității și varietății locațiilor din zonă. Noi, cei de la Restaurant Bucovina, va propunem o ofertă greu de refuzat. De la unicitatea locației, ne diferențiem prin bun gust și printr-o gamă de servicii variate. Noi ne asigurăm de fiecare dată clienții de toată atenția de care au nevoie, încă de la primul moment în care ne pășesc pragul. Ne dorim sa avem clienți mulțumiți din toate punctele de vedere, de aceea va așteptam sa ne contactezi cu încredere pentru a stabili detaliile necesare.

Eleganța, rafinamentul și stilul original se îmbină și formează împreună locul special numit “Restaurant Bucovina”.

Cine suntem?

În cadrul restaurantului Bucovina activează o echipă tânără și dinamică, dornică de afirmare, orientată spre dezvoltare continuă și lucrează împreună ca un întreg, pentru aceeași viziune.
Restaurantul se află la baza unui Hotel, situat în centrul orașului Suceava cu o tradiție de peste 25 de ani și renovat complet în anul 2014, fiind încadrat în acest moment în categoria de patru stele. În perioada imediat următoare vor începe și lucrările de modernizare ale hotelului, pentru a fi aduse la același nivel cu restaurantul.

Design-ul futurist și minimalist, creat după conceptul “less is more”, este special conceput pentru a transmite clienților săi libertatea de exprimare, eleganța și posibilitatea de evadare din cotidianul stresant.

Care sunt obiectivele noastre?

Ne propunem atingerea celor mai înalte standarde de calitate ale serviciilor și ale preparatelor  pentru clienții noștri.

În cadrul restaurantului se pot organiza diverse evenimente: nunti, botezuri, aniversări, simpozioane, conferințe, dineuri, prezentări de produse, etc. Având o capacitate de până la 200 de persoane. Restaurantul poate fi împărţit în trei zone: A la Carte, separeul și sala de evenimente.

Aveți posibilitatea de a-l rezerva integral, sau doar anumite zone, în funcție de numărul de invitați.

Veţi găsi aici un loc  prietenos, de o elegantă aparte, ce vă va oferi exact statutul pe care vi-l doriţi.

Vă puteți desfăta cu minunatele noastre preparate culinare tradițional românești, sau puteţi opta pentru preparatele fine, din bucătăria internațională. Susţinem viaţa sănătoasă de aceea folosim tehnicile de gătit care hrănesc în aceeaşi măsură atât trupul cât şi sufletul.

Indiferent că veți veni cu prietenii, cu familia sau în cuplu, la noi sunteți mereu bineveniți!

Alege Restaurant Bucovina – pentru a adăuga un plus de personalitate petrecerii tale!

Descoperă magia locației noastre!

Telefon: 0758 081 231