. Restaurant Bucovina - Hotel Bucovina Severin Suceava

Restaurant Bucovina

Alegerea locatiei ideale pentru organizarea unui eveniment, fie unul corporate sau de familie,  implica o selectie riguroasa datorita diversitatii si varietatii  localurilor din zona. Echipa Restaurantului  Bucovina, va propune  oferte de servicii complete Organizare Evenimente. Unicitatea locatiei, design-ul ultra modern, futurist si minimalist ne diferentiaza prin rafinament, eleganta, pachete integrate de servicii oferite oaspetilor ce aleg Restaurantul Bucovina Suceava. Atentia acordata oaspetilor nostri in alegerea tuturor detaliilor,  inca din faza initiala a organizarii, garanteaza reusita evenimentului. 

Raportul calitate / pret este atributul forte al Restaurantului Bucovina Suceava.

Despre Echipa Organizari Evenimente

In cadrul restaurantului Bucovina activeaza o echipa tanara si dinamica, dornica de afirmare, orientata spre dezvoltare continua si lucreaza impreuna ca un intreg, pentru aceeasi viziune.
Restaurantul se afla la parterul Hotelului Bucovina, situat in centrul orasului Suceava cu o traditie de peste 25 de ani si renovat complet in anul 2014, fiind incadrat in acest moment in categoria de patru stele.

Conceptul “less is more”, este special conceput pentru a transmite oaspetilor sai libertatea de exprimare, eleganta si posibilitatea de evadare din cotidianul stresant.

Obiectivele echipei de Organizare Evenimente Hotel Bucovina Suceava sunt calitatea serviciilor oferite oaspetilor nostri, calitatea preparatelor si personalizarea cat mai fidela cerintelor oaspetilor nostri.

Ne propunem atingerea celor mai inalte standarde de calitate ale serviciilor si ale preparatelor  pentru clientii nostri.

Restaurantul Bucovina este locatia ideala pentru evenimente precum: nunti, botezuri, aniversari, simpozioane, conferinte, ldineuri, prezentari de produse, lansare carte, etc. Avand o capacitate de pana la 200 de persoane, Restaurantul Bucovina poate fi compartimentat in trei zone: A la Carte, separeul si sala de evenimente.

Functie de numarul de invitati, aveti posibilitatea de a rezerva Restaurantul Bucovina, fie partial sau intreaga zona dedicata evenimentelor, inclusiv sala cu ring de dans, ,instalatie de sonorizare si cromatica special create pentru a conferi o ambianta unica si memorabila.

Meniul variat al Restaurantului Bucovina à la carte , cu preparate culinare traditional romanesti, sau puteti opta pentru preparatele fine, din bucataria internationala.

Alege calitatea serviciilor oferite de Restaurantul  Bucovina!

Descopera magia locatiei noastre!

Telefon: 0758 081 231

Did you like this? Share it!

Call Now ButtonSuna ACUM!