Restaurant Bucovina

Alegerea locatiei ideale pentru organizarea unui eveniment, fie unul corporate sau de familie,  implica o selectie riguroasa datorita diversității și varietății  localurilor din zona. Echipa Restaurantului  Bucovina, va propune  oferte de servicii complete Organizare Evenimente. Unicitatea locației, design-ul ultra modern, futurist și minimalist ne diferențiaza prin rafinament, eleganta, pachete integrate de servicii oferite oaspetilor ce aleg Restaurantul Bucovina Suceava. Atenția acordata oaspetilor nostri in alegerea tuturor detaliilor,  încă din faza initiala a organizarii, garanteaza reusita evenimentului. 

Raportul calitate / pret este atributul forte al Restaurantului Bucovina Suceava.

Despre Echipa Organizari Evenimente

În cadrul restaurantului Bucovina activează o echipă tânără și dinamică, dornică de afirmare, orientată spre dezvoltare continuă și lucrează împreună ca un întreg, pentru aceeași viziune.
Restaurantul se află la parterul Hotelului Bucovina, situat în centrul orașului Suceava cu o tradiție de peste 25 de ani și renovat complet în anul 2014, fiind încadrat în acest moment în categoria de patru stele.

Conceptul “less is more”, este special conceput pentru a transmite oaspetilor săi libertatea de exprimare, eleganța și posibilitatea de evadare din cotidianul stresant.

Obiectivele echipei de Organizare Evenimente Hotel Bucovina Suceava sunt calitatea serviciilor oferite oaspetilor nostri, calitatea preparatelor si personalizarea cat mai fidela cerintelor oaspetilor nostri.

Ne propunem atingerea celor mai înalte standarde de calitate ale serviciilor și ale preparatelor  pentru clienții noștri.

Restaurantul Bucovina este locatia ideala pentru evenimente precum: nunti, botezuri, aniversări, simpozioane, conferințe, ldineuri, prezentări de produse, lansare carte, etc. Având o capacitate de până la 200 de persoane, Restaurantul Bucovina poate fi compartimentat în trei zone: A la Carte, separeul și sala de evenimente.

Functie de numărul de invitați, aveți posibilitatea de a rezerva Restaurantul Bucovina, fie partial sau intreaga zona dedicata evenimentelor, inclusiv sala cu ring de dans, ,instalatie de sonorizare si cromatica special create pentru a conferi o ambianta unica si memorabila.

Meniul variat al Restaurantului Bucovina à la carte , cu preparate culinare tradițional românești, sau puteţi opta pentru preparatele fine, din bucătăria internațională.

Alege calitatea serviciilor oferite de Restaurantul  Bucovina!

Descoperă magia locației noastre!

Telefon: 0758 081 231