Hotel Bucovina Suceava are o tradiţie impresionantă de peste 30 de ani în domeniul furnizării serviciilor de cazare.

Hotel Bucovina Suceava ofera cazare  turiştilor la cele mai bune preţuri raportate la segmentul de piata actual. La Hotel Bucovina Suceava beneficiezi de un spaţiu generos, wi-fi gratuit, parcare gratuita, Kaffeehaus Bistro & Cafe si Restaurant Bucovina cu preparate unice, traditionale, retete proprii si meniu multi cuisine.

Kaffeehaus Bistro & Cafe adauga rafinament, eleganta si relaxare sederii turistilor intr-o structura completa ce deserveste orice dorinţă şi necesitate a oaspetilor sai. Hotel Bucovina Suceava ofera toate serviciile si conditiile de cazare confortabila pentru categoria hoteliera de doua stele.

Pe parcursul anilor, staff-ul Hotelului Bucovina a oferit si a demonstrat oaspetilor sai profesionalism, gentilete si amabilitate, captand recenzii pozitive chiar si de la cei mai exigenţi turisti.

Hotel Bucovina  Suceava oferă un minunat cadru turistic, loc de popas si un ambient ideal pentru conferinţe, simpozioane, întâlniri de afaceri sau reuniuni culturale.

Reabilitarea completă a Hotelului Bucovina Suceava este un proiect in curs de desfasurare, oaspetii nostrii beneficiind deja de renovarea restaurantului si a cafenelei ce sunt amplasate la partierul hotelului, dar si de etajul unu ce este destinat domeniului business.

HOTEL BUCOVINA  (+4) 0230 520 250

Bulevardul Ana Ipătescu nr. 5,
Suceava 720042 – România
Telefon / Fax (+4) 0230 520 250

In 2014 au început lucrările de modernizare ale Restaurantului,  Bistro Cafe terasa  hotelului Bucovina, finalizate in stil ultra modern, futurist cu elemente decorative special concepute sa ofere oaspetilor un ambient festiv memorabil prin cromatica si design.

Icon-ul reprezentativ (coroana) simbolizează demnitate, responsabilitate şi independentă.

Experienta vacantei ideale in Bucovina Hotel inspirata de istorie, cultura, arta culinara si traditionala a zonei, ne plaseaza in preferintele turistilor de pe teritoriul national si international. 

Echipa Hotel Bucovina

Hotel Bucovina se remarca prin echipa de specialisti cu o vasta experienta in turism, dobandita in peste 30 ani de activitate, cu profesionalism, amabilitate si promtitudine la cererile si nevoile oaspetilor nostri.

Despre împrejurimi

Amplasarea Hotelului Bucovina în centrul oraşului Suceava, pe artera principală, permite accesul în scurt timp la cele mai interesante destinaţii turistice din zonă cum ar fi: Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul de Istorie, Biserici si Mănăstiri unice cu picturi murale renumite, chiar inscrise in patrimoniul de Stat si UNESCO. Hotel Bucovina se afla la o distanta de 10 minute de Iulius Mall si la 20 de minute de Aeroportul  „Stefan cel Mare” Suceava. Servicii aditionale de transport national si international sunt oferite de Compania EuroFratello, cu sediul in incinta Hotelului Bucovina Suceava.

Localizare

Amplasamentul are o valoare deosebită, Hotel Bucovina situandu-se într-o zonă intens populată, pe artera principală a municipiului reşedinţă de judeţ, în vecinătatea principalelor obiective turistice: Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava, Cetatea de Scaun şi administrative: Prefectura, Trezoreria, Primăria Suceava.

Hotel Bucovina Suceava se afla la 9 km distanta de Aeroportul International Stefan Cel Mare Suceava.

Panoramica incantatoare ce surprinde imagini feerice si monumente istorice, Cetatea de Scaun Stefan Cel Mare, Muzeul de Istorie, amplasarea si localizarea Hotelului Bucovina Suceava sunt atu-uri in preferintele turistilor de vacante cultural – istorice.

Hotel Bucovina Suceava ofera servicii de cazare la cel mai bun pret pe piata hoteliera. Raportul calitate pret este un atribut forte al Hotelului Bucovina Suceava.

Receptia cu program non stop si personal calificat, vorbitori a 3 limbi de circulatie internationala: engleza, franceza, italiana, promtitudinea si profesionalismul contribuie la sederea cat mai placuta a oaspetilor Hotelului Bucovina Suceava.

Restaurantul Bucovina cu meniu variat, à la carte, recent renovat stil ultra modern, futurist si minimalist cu o sala capacitate 200 oaspeti, locatia ideala pentru evenimente fiind dotat cu ring de dans, instalatie de sonorizare si cromatica special create pentru a conferi o ambianta unica si memorabila.

Kaffeehaus Bistro & Cafe ofera serviciile aditionale sederii intr-un cadru complet.

Did you like this? Share it!