Logo Bucovina Color

Despre noi

Povestea noastra

Suntem o echipă tânără, formată din persoane entuziaste și determinate, ce doresc să se afirme printr-un comportament manierat și atent, dând dovadă de  profesionalism.

Oferim produse și servicii la tarife potrivite tuturor oaspeților ce ne trec pragul. La Hotel Bucovina Suceava beneficiezi de un spațiu generos, wi-fi gratuit și parcare gratuită. Tot aici poți comanda, printre altele, și preparate pe bază de cafea de o calitate superioară la Kaffeehaus Bistro & Cafe. De asemenea, în cadrul hotelului puteți vizita Restaurantul Bucovina ce oferă preparate unice, tradiționale și internaționale, rețete proprii ce se regăsesc în meniul multi cuisine.

DSC09094
Bucovina (2)

Despre hotel

Kaffehaus

Kaffeehaus Bistro & Cafe adaugă rafinament, eleganță și relaxare șederii turiștilor într-o structură completă, ce deservește orice dorință și necesitate a oaspeților săi. Hotel Bucovina Suceava oferă servicii și condiții de cazare pentru categoria hotelieră de două și trei stele.

Experienta

Pe parcursul anilor, echipa Hotelului Bucovina a oferit și a demonstrat oaspeților săi profesionalism, gentilețe și amabilitate, primind recenzii pozitive chiar și de la cei mai exigenți turiști.

Hotelul Bucovina din Suceava oferă un ambient ideal atât pentru cazare, cât și pentru conferințe, simpozioane, întâlniri de afaceri sau reuniuni culturale.

Inovatie

Fiind o construcție cu o vechime de peste 40 de ani, anumite zone ale acesteia nu au fost încă renovate, însă, oaspeții noștrii beneficiază de zonele de la parter și etajul 7, dar și de etajele unu și doi, destinate domeniului business, ce au fost recent finalizate.

DSC08084
Kaffeehaus8

Inspiratie

În sezonul cald, după o vizită la Cetatea de Scaun a lui Ștefan cel Mare și a diverselor obiective turistice din zonă, te poți relaxa și pe terasa hotelului Bucovina, care a fost concepută în stil ultra modern, futurist, cu elemente decorative special concepute pentru a oferi oaspeților un ambient memorabil și primitor.

Experiența pe care o vei trăi la Bucovina Hotel, inspirată de istorie, cultură, artă culinară și tradiția specifice zonei, va fi una de neuitat în sensul bun al cuvântului. Produsele și serviciile oferite ne plasează în topul preferințelor turiștilor pe plan național și internațional. 

Echipa Hotel Bucovina

Hotelul Bucovina se remarcă prin calitatea produselor și a serviciilor oferite, dar și prin comportamentul echipei sale ce demonstrează profesionalism, amabilitate și promptitudine la cererile și nevoile oaspeșilor săi.

Despre imprejurimi

Amplasarea Hotelului Bucovina în centrul orașului Suceava, pe artera principală, permite accesul în scurt timp la cele mai interesante destinații turistice din zonă, cum ar fi Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul de Istorie, Biserici și Mănăstiri unice, cu picturi murale renumite, unele dintre acestea aparținând patrimoniul de Stat și UNESCO.

Hotelul Bucovina se află la o distanță de 10 minute de Iulius Mall și la 20 de minute de Aeroportul  „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Serviciile adiționale de transport național și internașional sunt oferite de agenția de transport EuroFratello, ce are sediul tot în incinta Hotelului Bucovina Suceava.

Old fortress of Suceava in Bucovina region of Romania.
C & E-755

LOCALIZARE

Amplasamentul are o valoare deosebită, Hotelul Bucovina situându-se într-o zonă intens populată, în vecinătatea principalelor obiective turistice (Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava, Cetatea de Scaun a lui Ștefan cel Mare) și administrative (Prefectura, Palatul Justiției, Trezoreria și Primăria Suceava).

Hotelul Bucovina Suceava se află la 9 km distanță de Aeroportul Internațional Ștefan Cel Mare, Suceava.

Panoramica încântătoare ce surprinde imagini feerice și monumente istorice, este atuul principal care ne poziționează în rândul preferințelor turiștilor de vacanțe cultural – istorice.

Hotelul Bucovina Suceava oferă servicii de cazare pentru oaspeți din diverse clase sociale, oferind un raport calitate-preț care corespunde tuturor preferințelor.