. Sa facem cunostinta! - Hotel Bucovina Severin Suceava

Suntem o echipa tanara, formata preponderent din tineri entuziasti si determinati ce doresc sa se afirme printr-un comportament manierat si atent ce transmite profesionalism.

Oferim produse si servicii la tarife potrivite tuturor oaspetilor ce ne calca pragul. La Hotel Bucovina Suceava beneficiezi de un spatiu generos, wi-fi gratuit si parcare gratuita. Tot aici poti comanda, printre altele, si preparate pe baza de cafea de o calitate superioara la Kaffeehaus Bistro & Cafe. De asemenea, in cadrul hotelului puteti vizita Restaurantul Bucovina ce ofera preparate unice, traditionale si internationale, retete proprii ce se regasesc in meniul multi cuisine.

Kaffeehaus Bistro & Cafe adauga rafinament, eleganta si relaxare sederii turistilor intr-o structura completa ce deserveste orice dorinta si necesitate a oaspetilor sai. Hotel Bucovina Suceava ofera servicii si conditii de cazare, pentru categoria hoteliera de doua si trei stele.

Pe parcursul anilor, staff-ul Hotelului Bucovina a oferit si a demonstrat oaspetilor sai profesionalism, gentilete si amabilitate, captand recenzii pozitive chiar si de la cei mai exigenti turisti.

Hotel Bucovina din Suceava ofera un ambient ideal atat pentru cazare, cat si pentru conferinte, simpozioane, intalniri de afaceri sau reuniuni culturale.

Fiind o constructie cu o vechime de peste 40 de ani, anumite zone ale acesteia nu au fost inca renovate insa, oaspetii nostrii beneficiaza de zonele de la parter si etajul 7, dar si de etajele unu si doi destinate domeniului business, ce au fost recent finalizate.

HOTEL BUCOVINA  (+4) 0230 520 250

Bulevardul Ana Ipatescu nr. 5,
Suceava 720042 – Romania
Telefon / Fax (+4) 0230 520 250

In sezonul cald, dupa o vizita la Cetatea de Scaun a lui Stefan cel Mare si a diverselor obiective turistice din zona, te poti relaxa si pe terasa hotelului Bucovina, care a fost conceputa in stil ultra modern, futurist cu elemente decorative special concepute sa ofere oaspetilor un ambient memorabil si relaxant.

Experienta ce o vei trai la Bucovina Hotel inspirata de istorie, cultura, arta culinara si traditionala a zonei, va fi una de neuitat in sensul bun al cuvantului. Produsele si serviciile oferite, ne plaseaza in topul preferintelor turistilor pe plan national si international. 

Echipa Hotel Bucovina

Hotelul Bucovina se remarca prin calitatea produselor si a serviciilor oferite, dar si prin comportamentul echipei sale ce demonstreaza profesionalism, amabilitate si promptitudine la cererile si nevoile oaspetilor sai.

Despre imprejurimi

Amplasarea Hotelului Bucovina in centrul orasului Suceava, pe artera principala, permite accesul in scurt timp la cele mai interesante destinatii turistice din zona cum ar fi: Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul de Istorie, Biserici si Manastiri unice, cu picturi murale renumite, unele dintre acestea fiind inscrise in patrimoniul de Stat si UNESCO. Hotelul Bucovina se afla la o distanta de 10 minute de Iulius Mall si la 20 de minute de Aeroportul  „Stefan cel Mare” Suceava.
Serviciile aditionale de transport national si international sunt oferite de agentia de transport EuroFratello, ce are sediul tot in incinta Hotelului Bucovina Suceava.

Localizare

Amplasamentul are o valoare deosebita, Hotelul Bucovina situandu-se intr-o zona intens populata, in vecinatatea principalelor obiective turistice (Manastirea Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava, Cetatea de Scaun a lui Stefan cel Mare) si administrative (Prefectura, Palatul Justitiei, Trezoreria si Primaria Suceava).

Hotel Bucovina Suceava se afla la 9 km distanta de Aeroportul International Stefan Cel Mare Suceava.

Panoramica incantatoare ce surprinde imagini feerice si monumente istorice, este atuul principal in luarea deciziei de a ne vizita, a turistilor de vacante cultural – istorice.

Hotel Bucovina Suceava ofera servicii de cazare pentru oaspeti din diverse clase sociale. Raportul calitate pret este un atribut forte al Hotelului Bucovina Suceava.

Call Now ButtonSuna ACUM!