. Sala de conferinte - Hotel Bucovina Severin Suceava

SALA CONFERINTE

Ideala pentru organizarea diferitelor activitati business, sala de conferinte a Hotelului Bucovina, prin natura formei si a pozitionarii sale, ofera oaspetilor sai intimitatea si linistea necesara pentru buna desfasurare a evenimentelor.

Atmosfera inedita Impresii pozitive durabile


microphone


catering


bar


free wifi

Daca iti planifici conferinta, colocviul, prezentarea sau celebrarea realizarilor companiei tale noi, intrunirii sau sesiunii de networking, noi suntem alegerea perfecta pentru buna desfasurare a evenimentului tau.

Suntem foarte atenti la atmosfera ambientala reprezentata de muzica, lumini si stilul minimalist, modern, iar in cazul in care doresti atingi profund invitatii tai, iti punem meniul a la carte la dispozitie, asiguran-ti succesul evenimentului.

Atunci cand prezinti un produs nou, sau doresti sa-ti castigi colaboratorii sau clientii, stii ca cea mai importanta este prima impresie.
Sala de conferinte Bucovina, precum si Restaurant Bucovina, sunt cea mai buna alegere atat pentru oportunitatea de a plati un pret redus pentru un serviciu de calitate, dar si pentru mediul ambiental modernist, minimalist, practic si eficient, care a reusit sa impresioneze sute de invitati.

Verifica disponibilitatea. Rezerva acum! (+40) 757 775 110

 

Call Now ButtonSuna ACUM!