Logo Bucovina Color

Sala de conferinte

SALA CONFERINTE

Ideală pentru organizarea diferitelor activități business, sala de conferințe a Hotelului Bucovina, prin natura formei și a poziționării sale, oferă oaspeților săi intimitatea și liniștea necesare pentru buna desfășurare a evenimentelor.

 
FOTO-18

Sala mare

capacitate de 100-200 de persoane

Sala mica

capacitate de 30-70 de persoane

Atmosfera inedita

Impresii pozitive durabile

Microfon
Bar
Catering
Wifi

Evenimente corporate

Dacă îți planifici conferința, colocviul, prezentarea sau celebrarea realizărilor companiei tale noi, întrunirii sau sesiuni de networking, Hotelul Bucovina Suceava este alegerea perfectă pentru evenimentul tău.

Suntem foarte atenți la atmosfera ambientală reprezentată de muzică, lumini și stilul minimalist, modern, iar în cazul în care dorești să îți impresionezi profund invitații, îți punem meniul a la carte la dispoziție, asigurându-ți succesul evenimentului.

Prezentare de produse

Atunci când prezinți un produs nou sau dorești să-ți câștigi colaboratorii ori clienții, știi că cea mai importantă este prima impresie.
Sala de conferințe Bucovina, precum și Restaurantul Bucovina, sunt cea mai bună alegere atât pentru oportunitatea de a plăti un preț redus pentru un serviciu de calitate, dar și pentru mediul ambiental modernist, minimalist, practic și eficient, care a reușit să impresioneze sute de invitați.

header-bucovina

Verifica disponibilitatea

(+40) 757 775 110