SALĂ CONFERINȚE

Ideală pentru organizarea diferitelor activități business, sala de conferințe a Hotelului Bucovina, prin natura formei si a pozitionarii sale, ofera oaspeților săi intimitatea si liniștea necesara pentru buna desfașurare a evenimentelor.

Atmosferă inedită Impresii pozitive durabile


microphone


catering


bar


free wifi

Dacă îți planifici conferința, colocviul, prezentarea sau celebrarea realizărilor companiei tale noi, întrunirii sau sesiunii de networking, noi suntem alegerea perfectă pentru buna desfășurare a evenimentului tău.

Suntem foarte atenți la atmosfera ambientală reprezentată de muzică, lumini și stilul minimalist, modern, iar în cazul în care dorești atingi profund invitații tăi, îți punem meniul a la carte la dispoziție, asigurân-ți succesul evenimentului.

Atunci când prezinți un produs nou, sau dorești să-ți câștigi colaboratorii sau clienții, știi că cea mai importantă este prima impresie.
Sala de conferințe Bucovina, precum și Restaurant Bucovina, sunt cea mai bună alegere atât pentru oportunitatea de a plăti un preț redus pentru un serviciu de calitate, dar și pentru mediul ambiental modernist, minimalist, practic și eficient, care a reușit să impresioneze sute de invitați.

Verifică disponibilitatea. Rezervă acum! (+40) 757 775 110

 

Did you like this? Share it!