Hotel Bucovina Suceava este o structura hoteliera cu o capacitate de cazare de 50 camere distribuite pe nivelele: 2 – 6.

Restaurantul Bucovina, Sala Evenimente, Kaffeehaus Bistro & Cafe si terasa sunt situate la parter si au fost recent renovate modern.

De asemenea, etajul 1 complet renovat este dedicat spatiilor office Business Center Bucovina.

Tarife / Preturi / Servicii

Preturi accesibile in conformitate cu dotarile categoriei de 2 stele, astfel:

Camera Single: 80 lei

Camera Double: 80 lei

Camera Double Matrimoniala: 100 lei

Camera Double TWIN in regim Single: 80 lei

Camera Triple: 120 lei

Suite: 190 lei

Supliment pat adult: 40 lei

*Tarifele mentionate mai sus nu includ micul dejun.

Pret mic dejun: 18 lei / persoana.

Camerele sunt dotate cu mobilier clasic, dulalp, noptiere cu veioze, cuier, TV, baie privata cada/dus, free Wi Fi, parcare gratuita.

Panoramica incantatoare ce surprinde imagini feerice, monumente istorice, precum: Cetatea de Scaun Stefan Cel Mare, Muzeul de Istorie; amplasarea si localizarea Hotelului Bucovina Suceava sunt atu-uri in preferintele turistilor de vacante cultural – istorice.

Hotel Bucovina Suceava ofera servicii de cazare la cel mai bun pret pe piata hoteliera. Raportul calitate pret este un atribut forte al Hotelului Bucovina Suceava.

Restaurant Bucovina cu meniu variat, à la carte, recent renovat stil ultra modern, futurist si minimalist este locatia ideala pentru evenimente fiind dotat cu o sala cu o capacitate de 200 oaspeti, ring de dans, instalatie cu sonorizare si cromatica special create pentru a conferi o ambianta unica si memorabila.

Kaffeehaus Bistro & Cafe completeaza serviciile aditionale sederii intr-un cadru complet.

Hotel Bucovina Suceava se afla la 9 km distanta de Aeroportul International Suceava.

Staff prietenos si responsabil

Receptia cu program non stop si personal calificat, vorbitori a 3 limbi de circulatie internatioanala: engleza, franceza, italiana, profesionalismul, experienta si gentiletea asigura confortul vacantei ideale la Hotel Bucovina Suceava.

Planifica-ti impreuna cu noiNUNTA

Va fi momentul cel mai frumos al vietii tale si avem deosebita placere sa ne asiguram ca va fi asa, oferindu-ti atat tie, cat si invitatilor tai o amintire pozitiva durabila la Restaurant Bucovina Suceava.
Mai multe detalii

Suntem pregatiti pentruEVENIMENTE PRIVATE

Cand vrei sa creezi o impresie buna, sa sarbatoresti o ocazie speciala sau sa pregatesti o surpriza invitatilor, Hotel Restaurant Bucovina este alegerea perfecta pentru ca experienta si calitatea serviciilor noastre ne permite sa ne adaptam la toate specificatiile tale.

Mai multe detalii

Iti oferim solutii si inBUSINESS

Pentru conferinte, prezentari de servicii / produse, evenimente de networking deosebit de convingatoare, noi iti recomandam Restaurant Bucovina sau sala de conferinte Business Center Bucovina.

Mai multe detalii