Hotel Bucovina Suceava este o structura hoteliera cu o capacitate de cazare de 50 camere distribuite pe nivelele: 2 – 6.

Restaurantul Bucovina, Sala Evenimente, Kaffeehaus Bistro & Cafe și terasa sunt situate la parter și au fost recent renovate modern.

De asemenea, etajul 1 complet renovat este dedicat spatiilor office Business Center Bucovina.

Tarife / Preturi / Servicii

Preturi accesibile in conformitate cu dotarile categoriei de 2 stele, astfel:

Camera Single: 80 lei

Camera Double: 80 lei

Camera Double Matrimoniala: 100 lei

Camera Double TWIN in regim Single: 80 lei

Camera Triple: 120 lei

Suite: 190 lei

Supliment pat adult: 40 lei

*Tarifele mentionate mai sus nu includ micul dejun.

Pret mic dejun: 18 lei / persoana.

Camerele sunt dotate cu mobilier clasic, dulalp, noptiere cu veioze, cuier, TV, baie privata cada/dus, free Wi Fi, parcare gratuita.

Panoramica încântătoare ce surprinde imagini feerice, monumente istorice, precum: Cetatea de Scaun Ștefan Cel Mare, Muzeul de Istorie; amplasarea și localizarea Hotelului Bucovina Suceava sunt atu-uri în preferințele turiștilor de vacanțe cultural – istorice.

Hotel Bucovina Suceava oferă servicii de cazare la cel mai bun preț pe piața hotelieră. Raportul calitate preț este un atribut forte al Hotelului Bucovina Suceava.

Restaurant Bucovina cu meniu variat, à la carte, recent renovat stil ultra modern, futurist și minimalist este locația ideala pentru evenimente fiind dotat cu o sala cu o capacitate de 200 oaspeți, ring de dans, instalație cu sonorizare și cromatica special create pentru a conferi o ambianta unica și memorabila.

Kaffeehaus Bistro & Cafe completează serviciile adiționale șederii într-un cadru complet.

Hotel Bucovina Suceava se afla la 9 km distanta de Aeroportul International Suceava.

Staff prietenos și responsabil

Receptia cu program non stop si personal calificat, vorbitori a 3 limbi de circulatie internatioanala: engleza, franceza, italiana, profesionalismul, experienta si gentilețea asigura confortul vacantei ideale la Hotel Bucovina Suceava.

Planifică-ți împreună cu noiNUNTA

Va fi momentul cel mai frumos al vieții tale și avem deosebita plăcere să ne asigurăm că va fi așa, oferindu-ți atât ție, cât și invitaților tăi o amintire pozitivă durabilă la Restaurant Bucovina Suceava.
Mai multe detalii

Suntem pregătiți pentruEVENIMENTE PRIVATE

Când vrei să creezi o impresie bună, să sărbătorești o ocazie specială sau să pregătești o surpriză invitaților, Hotel Restaurant Bucovina este alegerea perfectă pentru că experiența și calitatea serviciilor noastre ne permite să ne adaptăm la toate specificațiile tale.

Mai multe detalii

Îți oferim soluții și înBUSINESS

Pentru conferințe, prezentări de servicii / produse, evenimente de networking deosebit de convingătoare, noi îți recomandăm Restaurant Bucovina sau sala de conferințe Business Center Bucovina.

Mai multe detalii

Did you like this? Share it!