Logo Bucovina Color

Hotel

Profesionalism si eleganta

Hotel Bucovina Suceava este o structură hotelieră cu o capacitate de cazare de 52 de camere, distribuite pe nivelele: 3–7.

Restaurantul Bucovina, Sala de Evenimente, Kaffeehaus Bistro & Cafe și terasa sunt situate la parter și au fost recent renovate.

De asemenea, etajele 1 și 2 sunt complet renovate și sunt dedicate spațiilor office – Business Center Bucovina.

Living-apartament

Servicii complete

Camerele sunt dotate cu mobilier, dulap, noptiere cu veioze, cuier, Telefon, TV, baie privată cu dus, free Wi Fi.

Panoramica încântătoare ce surprinde imagini feerice, monumente istorice, precum Cetatea de Scaun Ștefan Cel Mare sau Muzeul de Istorie, și amplasarea și localizarea Hotelului Bucovina Suceava sunt atu-uri pentru care locația noastră se regăsește printre preferințele turiștilor de vacanțe cultural–istorice.

Hotelul Bucovina Suceava se află la 9 km distanță de Aeroportul Internațional Suceava.

Raportul calitate-preț este un atribut forte al Hotelului Bucovina Suceava.

Camera-matrimoniala-Hotel-Bucovina6
Priveliste-dormitor-apartament (1)

Restaurant si cafenea

Restaurantul Bucovina vă propune un meniu variat, à la carte. Acesta este recent renovat, decaorat într-un stil ultra modern, futurist și minimalist, fiind locația ideală pentru evenimente. Restaurantul este dotat cu o sală cu o capacitate de 200 oaspeți, ring de dans, instalație cu sonorizare și cromatică special create pentru a conferi o ambianță unică și memorabilă evenimentelor speciale organizate la noi.

Kaffeehaus Bistro & Cafe completează serviciile adiționale șederii pentru cei care ne vizitează să se poată relaxa cu adevărat.

DSC09152 (1)

Staff prietenos si responsabil

Recepția cu program non stop și personal calificat, vorbitori a 3 limbi de circulație internațioanală – engleza, franceza și italiana -, profesionalismul, experiența si gentilețea, toate acestea asigură confortul vacanței ideale la Hotel Bucovina Suceava.

DSC01132 (1)